ویزای امریکا

در حال حاضر برای ایرانی ها جز ویزای نوع اف و جی که برای تحصیل در مقاطع ارشد، دکتری، پسا دکتری و فرصت مطالعاتی هستش، ویزاهای نوع دیگه مثل کار، توریستی، و … صادر نمیشه.

ویزای دانشجویی دو حالت داره:

الف) سینگل (single entry): با این نوع ویزا فقط یکبار میشه وارد امریکا شد و تا پایان دوره تحصیلی نباید خارج شد.

ب) مالتیپل (Multiple entry): دوسال اول رفت و آمد آزاده اما بعدش تبدیل به ویزای سینگل میشه.

اغلب بچه ها از جمله خود من ویزامون سینگله، مثلا من در طول پنج سال تحصیلم نباید از امریکا خارج شم! اگر خارج بشم، از اول باید برم سفارت و اگر بم ویزا ندن کلا همه چی میره رو هوا، بنابراین اغلب بچه ها همچین ریسکی رو نمیکنن…

دیگر نکات:

🔸اینکه نوع ویزا سینگله یا مالتیپل دست دانشجو نیست و کلا کسی کمکی نمیتونه کنه، باید منتظر ویزا موند و نوعش رو دید.

🔸در حال حاضر دیگه ویزای درجا به کسی نمیدن. بعد از مصاحبه یا رد میشید یا میگن نیاز به بررسی های بیشتری هست و خبرتون میکنیم (به این حالت میگن دوره ی کلیرنس)، اینکه کی خبر میدن اصلا مشخص نیست و فرد به فرد فرق میکنه؛ از یک ماه تا یکی دو سال ممکن طول بکشه!

🔸اگر دانشجو متاهل باشه، همسر و فرزندش میتونن ویزای همراه بگیرن اما اجازه ی کار ندارن و فقط بعنوان همراه میتونن اونجا باشن.

🔸به پدر و مادر ویزای توریستی نمیدن که برای دیدار بتونن بیان، اما اگر بعد از سپتامبر ۲۰۱۷، امریکا رفته باشن، شاید باز بهشون بدن.

🔸آدرس سایت سفارت جهت گرفتن وقت و دیگر نکات مهم: www.ais.usvisa-info.com

دسته بندی : اپلای | برچسب ها : , , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *